Hoppa över innehåll

Välkommen till Algominbloggen!


Här på Algominbloggen kommer vi dela med oss av våra bästa trädgårdstips, nyttig information om våra produkter och massvis av inspiration för alla hobbyodlare och trädgårdsnördar!

Vi är övertygade om att alla som vill odla kan odla, och lyckas riktigt bra med det dessutom! Det finns få saker som är mer tillfredställande än att sköta om levande plantor och se dem växa, frodas och blomstra. Oavsett om det är en krukväxt på fönsterbrädan eller en stor gräsmatta utanför villan. Med rätt skötsel och omsorg kan alla lyckas i trädgården!

Att ta hand om sin trädgård går hand i hand med att ta hand om jorden vi lever på tillsammans. För oss på Algomin är det självklart med ekologisk odling, vare sig man odlar grönsaker och bär för att äta, gräs att springa och leka på eller blommor och växter att njuta av. Vi tycker inte att kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel hör hemma i trädgården. Och de behövs inte heller! Om man hjälper det naturliga kretsloppet på traven med miljövänliga produkter får man en frisk, blomstrande växtlighet i sin trädgård – och man bidrar samtidigt till att bevara vår värdefulla natur.

Vad vill du läsa om här på bloggen? Hur ser det ut i din trädgård just nu? Har du några planer inför odlingssäsongen 2013? Vi vill veta!
Kommentera hemskt gärna här på bloggen eller mejla oss synpunkter och frågor. Dina åsikter och tankar är jätteviktiga och spännande för oss!

Sök