Nytt miljövänligt gödsel ger gräsmatta i toppklass

Vårens grönaste nyhet är ett miljövänligt gödsel som får gräsmattan i toppform. Nya Algomin Professional Green är speciellt utvecklad efter
golfbanornas höga krav och innehåller alla näringsämnen en frisk grönyta behöver. På kort tid blir gräsmattan mer livskraftig och slitstark. Ett resultat som både syns och känns.

En gräsmatta behöver fullödig näring om den ska bli grön, välväxt och mossfri. Nya Algomin Professional Green är ett miljövänligt gräsgödsel för alla som vill ha en gräsmatta i toppklass. Gödslet är framtaget enligt de senaste forskningsrönen och består av små, lättlösliga mikrogranuler. Ytlagret, som är av melass, fungerar som accelerator för snabbare näringsupptagning.

Algomin Professional Green är en riktig vitaminkick för gräsmattan, full med mikronäringsämnen, aminopuriner och enzymer. Just de ämnen som tillgodoser gräsets speciella näringsbehov för att kunna utveckla rotsystemet. Livskraftiga rötter ger en frodig och slitstark yta och gör gräset friskt och grönt. Efter en vattning löses granulerna snabbt upp och försvinner ner i gräsmattan för att komma rötterna till godo. Redan efter ett till två dygn kan man se resultat. Gödslet lämnar dessutom inga fula märken av granuler i gräsmattan, inte heller kladdiga spår på altanen eller stenläggningen. Algomin Professional Green ger därför Sveriges gräsmattefantaster ännu mer trädgårdsglädje.

Jankov

Fraga Jankov

Skicka din fråga till vår expert