Oj vad det växer med Växa!

Oj vad det växer med Växa!

Växa

Skillnaden mellan att gödsla och inte gödsla sin trädgård kan vara helt enorm. En växt som inte får näring står och stampar, blir inte större, ger inte så många blommor eller frukt och bär. En växt som får en ordentlig portion gödsel kommer växa sig större, få större blad och kraftigare grenar/stjälkar, blomma rikligare och ge mer frukt och bär.

 

Algomin Växa är den perfekta allroundnäringen till trädgården. Man kan gödsla både häckar, rosor, buskar, träd och odlingar med den, och tack vare ingredienserna kväve, kalium och fosfor samt havskalk som är full av alla viktiga mikronäringsämnen kommer växterna börja må mycket bättre och kunna växa sig större och vackrare och ge en rikligare skörd.

 

 

Bra användningsområden för Algomin Växa:

  • Häckar: Alla häckar mår riktigt bra av näringstillskottet från Algomin Växa, som kommer göra häcken tätare, grönare och frodigare.
  • Rosor: En vanlig orsak till att rosor drabbas av skadedjur eller sjukdomar är att de lider av näringsbrist. Gödsla dem med Algomin Växa för att motverka angrepp och för att blommorna ska behålla lystern längre.
  • Tomater: Mylla ner Algomin Växa kring plantan, ca 1-2 msk till en 20-literskruka.
  • Sommarblommor i kruka: Blanda ner ca en näve i jorden vid planteringen.
  • Perennrabatt: Mylla ner mellan plantorna i rabatten, ca 3 nävar/10 kvadratmeter.

ros Königin von Dänemark

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jankov

Fraga Jankov

Skicka din fråga till vår expert