Världsnyhet! Med Algomin Mossa vinner gräset över mossan utan gift!

Algomin Mossa är en ny och unik produkt från Algomin AB som stoppar mossan på ett helt miljövänligt sätt. Algomin Mossa ska användas till gräsmattor där mossan tagit över och blivit ett problem. Med Algomin Mossa stärker och gödslar du gräsmattan samtidigt som du torkar ut mossan.

Hur kan detta vara möjligt? Hemligheten är att Algomin Mossa innehåller NutriActiv, en unik blandning av naturliga ämnen från brunalger som på naturlig väg stimulerar gräsets förmåga att ta upp näring ur jorden. Det gör gräset friskare, kraftigare och uthålligare så det kan konkurrera ut mossan.

Produkten är både miljövänligt och långtidsverkande, och eftersom det är en näring – inte ett gift – är den ofarlig för både barn och husdjur. Den missfärgar dessutom varken sten eller trä.

Med Algomin Mossa hjälper du det naturliga kretsloppet på traven, och du får ett friskt och grönt gräs som konkurrerar ut mossan på naturlig väg!

Så här gör du:

  • Gödsla på våren när gräset börjat växa, eller under sommaren.
  • Vid riktigt kraftiga angrepp kan en andra omgång ges två månader efter den första (och det är aldrig för sent att börja).

Läs mer

För mer information kontakta

Oscar Lagerberg
0709-28 68 80
email hidden; JavaScript is required

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jankov

Fråga Jankov

Skicka din fråga till vår expert